2010. január 19., kedd

PREGNANCY

Bejegyezte: Petiteliptai dátum: 21:45
Cili néni 12 hetes kismama...:)  :( ergo ez az utsó éve velünk. Természetesen az egész osztály mély letargiába esve...Uhaa Cili néni milyee szép kismama lesz:) majd állandóan segítünk neki de nagyon nagyon fog hiányozni. Még jó hogy ő ilyen tökéletes osztályfőnök hogy már rögtön azt is elintézte hogy a második legjobb ofőt kapjuk:)




vivi, a szinte az azt jelenti hogy SZINTE, szóval hogy vannak kivételek. ezért is mertem töled elkérni én ezt nem bántásnak szántam egyáltalán csak nagyon magányosan érzem magam mostanában, mostanábaan??? már ki tudja mióta és hajlandó vagyok iylen elhamarkodott kijelentéseket tenni. szóval nehogy azt hidd, hogy nem vagy fontos számomra, sőt igen is hiáynzol és attol is rettegek hogy téged is elvesztelek, mert nekem tényleg te vagy az egyetlen támaszom a suliban, de veled is alig vagyok együt a fakultáciok maitt meg a nyelvek miatt és ez iszonyatosan rossz ám. de szerintem majd eztt ugyis még megbezséljük holnap is szoval ne pánikolj be én nem foglak egyedül hagyni én itt vagyok és bármikor számithatsz rám még a legnehezebb helyzetekben is( mikor elszöktél, mikor korházban voltál satöbbi) szóval nyugi vivi én tényleg szeretlek!

IMÁDLAK ESZTER:) REMÉLEM EZZEL TISZTÁBAN VAGY:o
jah és a mai sztorid.. nem csalódtam benne:P Te kis fekete bugyis lány:P




A tegnapi este Orsival a vártnál is jobb volt:) Orsi mégegyszer köszönöm:)

Viszont egyre jobban fáj a fejem... viszont a BDB ügy egyre rossab már nagyon rosszul viselem minden percben sírva tudnék fakadni... de egyszerüen nem tudom mit tegyek áhhh... valaki segítsen... könyörgöm beleörülök... nem birom elveszíteni öket nem egyszerüen nem.... nagyon fáj a fejem... és beteg vagyok...


Félévi bizi legalább jó lett 4,9... köcsög nyelvtan, utálom gyűlölöm hogy nem tudok helyesen írni, még egy kicsit sem.



 





2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem is jobb volt a vártnál is. :)

Ә on 2010. január 25. 11:42 írta...

vivii, tudom hogy későn de TUDOM HOGY IMÁDSZ! :) én is ted! ♥

Megjegyzés küldése

 

Kisliptai Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare